H O L M / I B J E R G præsenterer deres første udstilling P R O C E S i det nyetablerede udstillingssted og gallerifællesskab PLADS Art Space i Aarhus.

P R O C E S sætter fokus på spændingsfeltet mellem kunst og design i fremvisningen af værker og procesarbejder af en række unge, talentfulde designere. Materialer undersøges, koncepter og funktioner italesættes, og et udvalg af værkernes proces præsenteres for at kaste lys på de intuitive og legende undersøgelser og tanker, der danner vejen for det endelig produkt. Alt sammen for at stille spørgsmål til hvad kunst og design er og kan være, og om der findes en fælles linje.

 

Bag H O L M / I B J E R G står Sarah Holm og Kathrine Ibjerg Rasmussen, BA-uddannet i Kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Begge har de en lang række kunst- og kulturprojekter bag sig og erfaring med udstillings- og formidlingsarbejde - senest som udstillingsassistenter på hhv. HEART – Herning Museum of Modern Contemporary Art og Louisiana Museum of Modern Art. Koblingen mellem kunst og design er et nyt fokus hos

H O L M / I B J E R G, der med udstillingen P R O C E S ønsker at fremme, diskutere og udvikle nye talenter og potentialer på den danske kulturscene.

 

 

P R O C E S fernisering

Fredag d. 11. november kl. 17-19

P R O C E S sted

Vestergade 62

8000 Aarhus C

P R O C E S åbningstider

Tirsdag-fredag kl. 13-19

Lørdag-søndag kl. 11-15

P R O C E S kontakt

42785928 / 51516023

holm.ibjergartcom@gmail.com

Copyright © 2016- PLADS artspace.